COMENCEM

18 d’octubre, 2018

JAUME I


La setmana passada, vam celebrar el dia de la Comunitat Valenciana en diverses ocasions.

En primer lloc, el dia 8 d'octubre, ho celebrarem contant a classe les tradicionals llegendes: "Jaume I i la rata penada" i "Com elegiren el nom de Jaume". Els van agradar moltíssim, es van quedar bocabadats.

Seguidament, ens vam preparar per a participar en un CORRELLENGUA, tasca organitzada per tots els col·legis de Canals amb l'objectiu de promoure la llengua. Vam començar aquesta activitat, posant-nos el tradicional escut del CORRELLENGUA i organizant-nos en filades. Tots els col·legis ens vam reunir a la Lloca i en aqueix moment, començàrem tots junts la cercavila per l'Avinguda.










Finalment, vam tornar a la Lloca on va començar l'acte dirigit per la nostra companya Teresa. Vam cantar la popular cançó de Jaume I i per últim, es van realitzar unes belles ofrenes a Jaume I.



El passat 10 d'octubre, vam reprendre la celebració anant-nos d'excursió a Vallada, a un espectacular escenari, exactament al paratge de les Ermites.
















Vam passar el dia realitzant un gran ventall d'entretingudes activitats on van aprendre multitud de coneixements de Jaume I, des del nostre escut fins la coneguda llegenda de "Jaume I i la rata penada".
 







Ho passàrem molt bé!!!
.
3r. i 4t. Primària 
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada