COMENCEM

24 d’octubre, 2018

VISITA AL DIARI LAS PROVINCIAS

Hui els alumnes de sisè de primària del Col·legi Cervantes han visitat les instal·lacions del grup "Las Provincias" a València.
La visita ha estat dividida en tres parts:
La primera ha sigut una classe impartida per Carlos Rial, el cap de màrketing del diari, on ens ha explicat com funciona un diari des que és un full en blanc fins que es fa el tancament de l'edició cada dia.







La segona part ha consistit en la visita a la redacció del diari on hem pogut vorer de ben a prop el treball dels periodistes i com s'organitza la redacció d'un periòdic.







I per a finalitzar, ens han ensenyat les instal·lacions de Gestiona Ràdio, on els alumnes han pogut vorer com treballen els locutors, els tècnics i com funcionen els estudis de ràdio.







I fins i tot ens han gravat una conversa amb alguns dels nostres xiquets i xiquetes!

Audio Gestiona Ràdio

Ha sigut un matí molt ben aprofitat que de ben segur servirà per aprendre noves coses i per a realitzar la tasca que ens hem proposat aquest curs.

Però no volem acabar aquest post sense agraïr novament a Carlos Rial la seua atenció i el tracte que ha donat als nostres xiquets. Sens dubte és una persona que paga la pena conéixer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada