COMENCEM

27 de juny, 2019

VII Jornada de Centros Innovadores de la Comunidad Valenciana

Acostar i compartir experiències innovadores en l’àmbit de l’educació, la innovació, les noves metodologies i l’ús de les TIC. Aquest ha estat l’objecte de la 7a Jornada de Centres Innovadors de la Comunitat Valenciana que ahir tenia lloc al C.C. de Canals i que va comptar amb la participació de 250 professionals.
Ricardo López i Eliseo Castelló, docent i director del col·legi Cervantes de Canals han sigut els artífexs d’organitzar, comptant amb la col·laboració de l’ajuntament, aquest esdeveniment autonòmic, una jornada que va constar de ponències sobre pràctiques innovadores de diversos centres, exposició de recursos educatius habilitada en dues grans carpes al carrer i un espai de comunicacions on-line. La supervisió va corre a càrrec de Pere Marqués, actualment director de la Xarxa d’Educadors i Grup d’Investigació “Didàctica, Innovació i Multimèdia”.

Feu 'clic' al póster de la jornada per a accedir a l'àlbum de fotos.




Una jornada que per a l’ex-alcalde i també mestre, Ricardo Requena, serveix com colofó a tota la tasca innovadora que s’ha introduït a la xarxa educativa local en l’última legislatura.
Com planificar i gestionar un procés d’innovació integral de centre a 3/5 anys; orientació sobre la gestió de la innovació educativa; innovant amb TIC i sense Tic dins i fóra de l’aula; panell d’experts, espai “tuit notícies” una taula redona sobre actuacions eficaces per evitar o almenys minimitzar el fracàs escolar o coffee breaks cortesia del col·legi Cervantes foren algunes de les cites incloses al programa.
Des del Col·legi Cervantes, volem agrair a l'Ajuntament de Canals tot l'esforç realitzat per a que esta jornada es poguera fer a Canals i també al Col·legi Sant Antoni Abat i a l'IES Francesc Gil per la seua aportació a la jornada.
Vos deixem a continuació el vídeo de la notícia que ha realitzat Comarcal Tv

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada