COMENCEM

05 de juny, 2019

Tirant de Llengua

Aprenentatge cooperatiu, gamificació, història, literatura i temari de l'assignatura de Llengua Valenciana. Tot això és el que hi ha dins del Breakout educatiu Tirant de Llengua, una activitat plena de proves d'enginy i perícia que els alumnes de sisè de primària del Col·legi Cervantes han hagut de superar este matí.

Amb el nús conductor del Tirant lo Blanc i les seues aventures dins d'un context de misteri contat per Ausiàs March i amb el cavaller Guillem de Varoic com a mantenidor de la prova, els alumnes han anat superant cadascuna de les nou proves i reptes que tenien per davant: sopes de lletres, codis ocultes, xifrat Cèsar, text invertit... els han fet esforçar-se moltíssim.




Ha sigut una hora llarga de treball en equip en la que no han partat en cap moment de treballar tots a una per a aconseguir superar els reptes. Vos puc dir què, per moments, he sentit una enveja sana per poder estar al seu lloc i poder participar-hi de les proves.

Finalment, tots els equips han aconseguit arribar a resoldre totes les proves i, per les cares de satisfacció, pense què, a més d'aprendre, s'ho han passat genial. Així que tot l'esforç (que no ha sigut poc) per a preparar-ho ha pagat la pena.

Ací baix vos deixe el vídeo per a tots aquells que vos pique la curiositat per a saber-ne més del que han fet.

Ara, sols falta donar l'enhorabona a tota la classe de sisé per haver treballat tant, a Jaime (prof. d'EF) per haver-me deixat la seua classe per a poder fer el Breakout amb el temps suficient i, com no, a Adrián, tutor de sisé que ha estat tirant-me una mà (si més no, les dues) per a fer fotos i vídeos de tota la prova.

Gràcies, gràcies, gràcies a totes i a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada