COMENCEM

31 d’octubre, 2019

TOTS A UNA!





            Al nostre centre pensem que un factor fonamental de l'ensenyança dels nostres alumnes es aprender a col.laborar i treballar en equip de manera cooperativa. Quan treballes en equip es complementen les habilitats i els talents i es poden disminuir les febleses i potenciar les fortaleses. Ja ho deia Michael Jordan: “El talent guanya partits, però la intel·ligència i el treball en equip guanyen campionats”.

            Quan es treballa en equip, es conjuminen les aptituds dels membres i es potencien els seus esforços, disminueix el temps invertit en les labors i augmenta l'eficàcia dels resultats. Així que nosaltres potenciem la cooperació en el nostre centre escolar. Com els superherois, que tots tenen els seus superpoders (fortaleses) i els seus punts dèbils (febleses) però quan uneixen les seues forces tots a una, són invencibles. 

             Per això el nostre lema per aquest curs escolar 2019-2020 és TOTS A UNA!! I els artistes han realitzat aquest mural que ens acompanyarà durant tot l'any. Vos sembla bé? Unim les nostres forces durant aquest curs?

TOTS A UNA!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada